Heb je nog een onbeantwoorde vraag? Stel hem hier onder en we proberen deze z.s.m. te beantwoorden.

[submit-question]

NEXT is net zo verplicht als de andere onderwijsweken. Je kunt deze week input verzamelen om diverse rubrics te ontwikkelen en aan te tonen zoals, samenwerken, creativiteit of ondernemendheid. Als je om welke reden dan ook niet gaat deelnemen dan adviseren wij je om contact op te nemen met je SLB-er.

Vorig jaar hebben we groepen ook de ruimte gegeven om op andere locaties te werken. We hopen dat je in ieder geval samen met ons komt opstarten en deelneemt aan enkele sessie’s. Mocht je daarna liever op school gaan werken, stem dit dan af met je groepsgenoten en begeleider.

Er is een nummer beschikbaar wat je kan bellen als de groep om welke reden dan ook niet werkt of leden niet meer op komen dagen. We hebben alternatieven voor je. Deze informatie zal jullie begeleider verspreiden op maandag.

We hebben een prikkelarme ruimte in het Klokgebouw en twee prikkelarme ruimtes in R1. Je kunt contact opnemen met het specifieke nummer (volgt nog).

Je kunt je aanmelden per drietal t/m 20-1-2017 17.00 uur via een online link: https://portal.fhict.nl/Studentenplein/Lists/NEXT%20Groups/overview.aspx

Meld je je niet aan? Dan zal de organisatie je automatisch indelen.

Jazeker! Dit mogen ook studenten van dezelfde studieroute zijn. Maar dat hoeft natuurlijk niet, mag ook van de andere routes, leerjaren etc.

Speciaal voor studenten is er een handleiding opgesteld met alle informatie (op de Fontys Portal → Studentenplein → Mapje NEXT) of via deze link: https://portal.fhict.nl/Studentenplein/NEXT/Studentenhandleiding%20Next%20week%20Eindhoven%202017.pdf

Omdat Eindhoven en Tilburg gescheiden projecten zijn met ieder aan apart programma afgestemd op de aantallen van de desbetreffende locatie, kan je alleen als student bij de locatie van je standplaats deelnemen.

Met NEXT biedt FHICT jou als student de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan een interactieve, innovatieve, disruptieve, multidisciplinaire projectweek.

NEXT maakt deel uit van PO en vind je niet als een afzonderlijk deelvak met een waarde van 1 studiepunt terug in het blokboek.  

Door deel te nemen aan NEXT krijg je waarvoor je lesgeld betaalt: Je vindt er uitdagende workshops, haalt er uiterst waardevolle elementen voor je professionele ontwikkeling en je bouwt aan betekenisvolle beroepsproducten voor je portfolio. De keuze is aan jou: take the NEXT Step!

Op de portal kun je alles vinden over de groepsindelingen.

Je start maandag met het vormen van de groep waarmee je de rest van de week toe werkt naar de eindexpo op de witte of zwarte markt.

Op maandag zijn er geen geplande workshops, dit zijn vooral adhoc sessies, experts etc. die je als groep vooruit kunnen helpen.

Dinsdag, woensdag en donderdag zijn er diverse workshops in de middag die je individueel kunt bijwonen. De workshops hebben een maximaal aantal deelnemers, dus vergeet je niet in te schrijven wil je er bij zijn.

Daarnaast zijn er in de sidetracks diverse losse, doorlopende activiteiten.

De inhoud van de workshops, lezingen, presentaties en sidetracks kun je in de timetable terugvinden.

Er is elke dag vanaf 12:00 een Foodcaravan met diverse tosti’s e.d.

NEXT Koffie en thee is gratis en later op de dag is ook de bar geopend.

Op Strijp-S is nog geen pinautomaat aanwezig, dus denk aan wat contact geld.

Pinnen kan eventueel via de Foodcaravan.

Je vindt de Food & Drinks in Hal A.